Een strak en groen gazon met de juiste aandacht.

Een mooi strak en groen gazon lijkt voor veel mensen een onmogelijke opdracht. Dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Met ingrediënten van goede kwaliteit en de juiste aandacht kun je elk gazon omtoveren tot een prachtig groen tapijt. Bij Tuintechniek Drost bestel je eenvoudig alle ingrediënten waarmee je ook voor jouw gazon het beste resultaat behaalt.

De beste kwaliteit graszoden

Tuintechniek Drost levert complete gazons voor iedere tuin. Hiervoor gebruiken we de beste kwaliteit graszoden. Je kunt kiezen voor een gazon met of zonder verharde gazonopsluiting, hiermee geef je de grens van je gazon aan. Denk aan opsluitbanden, klinkers of tegels. We verzorgen een bemestingsplan voor elk seizoen of voor het hele jaar.

Regelmatig maaien voor een blijvend gezond gazon

Om je gazon strak, groen en gezond te houden is het belangrijk dat je je gras regelmatig maait. Het liefst twee keer per week voor een optimaal resultaat. Kies één van onze krachtige accumaaiers of ga voor het ultieme gemak met een robotmaaier die het gazon constant op de juist lengte houdt.

.

Installatie en advies

Tuintechniek Dorst adviseert en installeert buitenverlichting bij particulieren en bedrijven. Wij maken samen met jou een lichtplan op maat, zodat je tuin of bedrijfsterrein ook wanneer het donker is, altijd tot zijn recht komt. Kies je in de webshop voor persoonlijk advies dan komen we bij je langs en maken we een proefopstelling. Zo beleef je direct wat licht kan doen. Wij installeren alles smart geschakeld via een app op je smartphone. Natuurlijk kun je de lichtbronnen en armaturen ook bestellen zonder installatie.