Zonder moeite een strak en gezond gazon met een robotmaaier.

Robotmaaiers zijn de nieuwe standaard in gazon maaien. Tuintechniek Drost geeft advies en kan de maairobot voor je installeren en onderhouden. We hebben een breed assortiment robotmaaiers en voor elk gazon een oplossing. Dankzij de unieke randmaaifunctie van Robomow is je gazon tot de randjes perfect geknipt. Met Wiper hebben we een merk in huis dat de grootste tuinen, parken en zelfs sportvelden met gemak kort houdt. De nieuwste robots van GARDENA zijn super stil en veilig en volledig in te passen in de slimme tuin met de smartoplossingen voor beregenen en verlichten. Bij de installatie krijg je een uitgebreid servicepakket en uitleg.

Meer tijd om te genieten van je tuin met een robotmaaier van Robomow

Robomow is het merk achter ’s werelds meest innovatieve robotmaaiers. De robotmaaiers zijn eenvoudig in gebruik en hebben een mooi design zonder erg op te vallen. De maaiers sluiten perfect aan op jouw wensen.

Elk seizoen een perfect gazon met een maairobot van Wiper

De robotmaaier van Wiper is een automatische grasmaaier met geavanceerde kunstmatige intelligentie. De maairobot werkt wanneer jij dat wilt, is snel en efficiënt. Je bepaalt zelf de gewenste hoogte van het gras. Zo heb je in elk seizoen een perfect gazon.

Geniet van je tuin en laat GARDENA robotmaaier jouw gazon maaien

Met een intelligente GARDENA robotmaaier kun je vertrouwen op geavanceerde, innovatieve technologie en langdurige tevredenheid. De maairobots van GARDENA werken geruisloos. Jij geniet van je gazon terwijl de robotmaaier het werk verricht.

Installatie, advies en onderhoud

Bij het installeren van een robotmaaier komt veel kijken. Denk aan het afzetten van je gazon, het installeren van de software en je moet je maairobot perfect afstellen op jouw wensen. Tuintechniek Drost levert je robotmaaier bij je af en verzorgt de gehele installatie, op een tijdstip dat het jou past.